Zilversnippers

Tijdens de kunstroute heb ik een ketting van zilveren snippers bij je gekocht.Ik wil je even laten weten dat ik hem heel mooi en bijzonder vindt. Het werk wat jij maakt is zo bijzonder.
Hoe jij een stukje vergankelijkheid laat voortbestaan! Je pakt het als het ware op en laat het nog (even) langer duren. Het raakte mij enorm. (Ik die niets met sieraden had en per ongeluk langs kwam) Ook de zilveren snippertjes hebben voor mij een bijzondere betekenis. Ik zie ze als mooie herinneringen aan een dierbare.
Het is dan ook een heel mooi kado, dank je wel.

Amsterdam in the UK

I would like to buy one of your beautiful Amsterdam necklaces for my girlfriend for Christmas. We saw it in a shop near the unseen photo fair in September and she really, really liked it. She is away studying in Amsterdam for 1 year but I am back home in the UK.

Ring

Ik krijg fantastische complimenten over de ring....echt leuk!

Ring met vingerafdruk

De ring is helemaal prachtig en mijn vriendin is er echt heel blij mee. De ring staat haar heel mooi en ze vond het idee van mijn vingerafdruk erin een heel mooi idee. Dus helemaal in de roos.

Verenigde Staten

Amsterdam

Ik had een officiële bespreking gisteren met een moeilijke klant en heb je zus haar ketting gedragen. De bespreking ging onwijs goed: alles te danken aan de mooie hanger!